Ted Andersson
ted@limhamnsmaklare.se
Reg. Fastighetsmäklare
0707 - 72 27 30
Kontoret: 040 – 15 86 86

Ted Andersson Limhamns Mäklare

"Nyckeln till en framgångsrik bostadsaffär är att anlita en mäklare som lyssnar på dina behov. Med kunskap, engagemang och driv att göra bra affärer tar jag mig an just din bostadsförsäljning. För mig är det en självklarhet att lära känna dig och ditt hem för nå ett resultat där säljare och köpare är nöjda. Jag strävar konstant att vara närvarande och påläst för att du som kund ska vara trygg från start till mål. Vill du ha en stabil mäklare, ett stort kontaktnät och en skräddarsydd mäklartjänst är du välkommen att kontakta mig!"

 

Yvonne Andersson
yvonne@limhamnsmaklare.se
Reg. Fastighetsmäklare
0737 - 15 86 86
Kontoret: 040 – 15 86 86

Yvonne Andersson Limhamns Mäklare

"Med gedigen kunskap, lång erfarenhet och stort kontaktnät gör vi tillsammans din bostadsaffär till en lyckad affär. Sedan starten av Limhamns Mäklare har jag förmedlat tusentals möjligheter till nöjda köpare och säljare i hela Skåne. Jag vågar säga att jag är expert på Limhamn och Malmö vilket bidrar till en trygg och säker bostadsaffär för dig. Välkommen att kontakta mig!"


Välkommen in!
Vårt kontor ligger på Linnégatan 36 i Limhamn.

Kontoret har öppet vardagar 10.00 – 17.00 eller efter överenskommelse.

 

Paula Nickling
paula@limhamnsmaklare.se
Reg. Fastighetsmäklare
0705-425540
Kontoret: 040 – 15 86 86

Paula Nickling Limhamns Mäklare

"Fastighetsmäklare som brinner för att mina kunder ska må bra och ger det där extra för att alla parter ska bli nöjda. Mäklarbranschen livnär sig på goda relationer och ett gott rykte är således min främsta prioritering. Därför arbetar jag effektivt och noggrant samt siktar på att överträffa kundernas förväntningar. Hör av dig till mig så kan jag berätta mer om hur vi kan samarbeta för att lyckas med en riktigt utmärkt bostadsaffär!"

Gratis parkering finns utanför och stadsbussarna 4, 7, 33, och 34 stannar vid hållplats Limhamn Centrum, läs mer på skanetrafiken.se.

Limhamns Mäklare är medlemmar i: